Nu ook boeken over de eindeloze mogelijkheden van het BBQ-en

Rook!

In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten – van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ

Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.

Planet BBQ

Planet BBQ van Steven Raichlen is een barbecuereis door 6 continenten, grilltradities uit 60 landen, en 309 van ‘s werelds meest authentieke en smaakvolle recepten – je vindt het allemaal in Planet BBQ: hete grills, exotische smaken, gedreven grillmeesters, beroemde restaurants en de beste brandstoffen, gereedschappen en technieken. Steven Raichlen gaat op zoek naar de traditionele manier om te grillen of roken en komt tot een universele waarheid: alles – rundvlees, kop, zeevruchten, groenten, spiesen, ribben, zelfs desserts – is lekkerder als het van de barbecue komt.

Planet BBQ bevat barbecuegerechten uit:

Argentinië, Armenië, Australië, België, Brazilië, Cambodja, Canada, Colombia, Duitsland, Filippijnen, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, India, Indonesië, Iran, Israël, Italië, Jamaica, Japan, Kenia, Maleisië, Marokko, Mexico, Nederland, Noord-Amerika, Peru, Rusland, Servië, Singapore, Spanje, Thailand, Turkije, Uruguay, Vietnam, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, e.a.

* Het meest uitgebreide boek over barbecueën ooit
* 309 recepten uit 60 landen
* Meer dan 600 foto’s
* Met medewerking van de lokale bevolking
* Met recepten van topchefs, waaronder Peter De Clercq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: