het barbecue seizoen is weer aangebroken

Misschien een goed moment om jezelf eens te verwennen met een nieuwe barbecue. In onze webwinkel vind je een uitgebreid assortiment van barbecues voor elke beurs en voor elke gelegenheid. Voor de hardcore houtskoolbarbecuer, de outdoorbarbecuer tot en met de gemaksbarbecuer en de gelegenheidsbarbecuer. Wil je de barbecues graag in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Bodegraven. We verkopen hier ook barbecue accessoires, houtskool en Benegas Light gasflessen.

Showroom RAW basics Bodegraven

ONZE VOORDELEN

  • UITSLUITEND KWALITEITSPRODUCTEN

  • ALLES ONDER 1 DAK

  • KORTE LEVERTIJDEN

  • RUIME GARANTIE

  • BETAALGEMAK & SCHERPE PRIJZEN

  • BESTELLING AFHALEN EN GÉÉN VERZENDKOSTEN BIJ ORDERS BOVEN €150

  • MONTAGESERVICE

  • ALGEMENE VOORWAARDEN THUISWINKEL WAARBORG

 

HOT BARBECUES

Onze barbecue collectiE

 

houtskool barbecues

Wanneer een houtskool barbecue kiezen?

Een houtskool barbecue is voor mensen die houden van de ultieme grillervaring. Voor de puristen die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Voor barbecuen op houtskool is meer vaardigheid nodig dan bij barbecuen op gas of elektrisch. De temperatuur is over het algemeen intenser en niet even snel via een knop regelen. Heb je het gevoel en de vaardigheid voor houtskoolgrillen eenmaal onder de knie dan wordt je beloond met sappige gerechten met een subtiele rooksmaak. Houtskool barbecues zijn minder geschikt voor appartementsbewoners en kleinbehuisden.

 

gasbarbecues

Wanneer een gasbarbecue kiezen?

Een gasbarbecue is een prima alternatief voor de houtskool barbecue. Het is de gulden middenweg tussen grillen op houtskool en op elektrisch. Een gasbarbecue heeft een aantal belangrijke voordelen: een opstarttijd van ongeveer 30 minuten, geen gedoe met houtskool, geen rookontwikkeling door kolen, een goede temperatuurregeling en warmteverdeling, snel en gemakkelijk op te bergen. Doordat de grillsappen op de lavastenen druppel krijgen je toch een heerlijk en subtiel grillaroma. De temperatuur ligt over het algemeen lager dan bij een houtskool barbecue. Hierdoor garen de gerechten langzamer en blijven heerlijk mals en sappig. 

 

electrische barbecues

Wanneer een electrische barbecue kiezen?

Een elektrische barbecue is beslist geen zielig alternatief voor houtskool barbecue. Je mist weliswaar het hardcore barbecue gevoel en de typische rooksmaak van de houtskoolbarbecue. Daartegenover staan echter een aantal belangrijke voordelen: een opstarttijd van ongeveer 15 minuten, geen gedoe met houtskool, geen rook, een perfecte temperatuurregeling en warmteverdeling, snel en gemakkelijk op te bergen. Daardoor is elektrisch barbecues ideaal voor klein behuisden en appartementsbewoners.

LAATSTE NIEUWS