ONZE VOORDELEN

RAW basics is een bedrijf waar advies, service en garantie nog belangrijk zijn. Tussen barbecues, vuurtafels en branders met bijbehorende accessoires en mogelijkheden is het verschil enorm. De kracht van RAW basics is dan ook persoonlijke aandacht, goed advies en een sublieme service. Kom daarom gerust langs in de showroom waar een groot aantal van onze vuurtafels en branders werkend te zien is. Zo koop je een product waar je lang én veel plezier aan beleeft. Weet je precies wat je wil bestel je gewoon via de webshop.

MAATWERK GEEN PROBLEEM

Naast de standaardproducten leveren wij maatwerk in vuurtafels en buitenkeukens, ook hiervoor geldt dat het prettig is om in een persoonlijk gesprek te komen tot het gewenste resultaat.

BEKIJK ONS MAATWERK
ALLES ONDER 1 DAK

RAW basics bevindt zich onder 1 dak met houthandel Ultimate Wood, dit houd in dat je voor je tuinhout (schuttingen, overkapping enz.) in het zelfde pand terecht kunt. Makkelijker kan toch niet!

ultimate wood, goedkoop tuinhout
KORTE LEVERTIJDEN

De in onze winkel aanwezige artikelen zijn deels op voorraad en kunnen direct worden meegenomen. Op de bestelde artikelen zit een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

NAAR DE WEBSHOP

Op al onze vuurtafels en BBQ’s zit 1 jaar fabrieksgarantie.

NAAR DE WEBSHOP
BETAALGEMAK & SCHERPE PRIJZEN

Bij ons betaal je contant, met PIN of via de website met iDeal, creditcard en door overboeking. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

NAAR DE WEBSHOP
BESTELLING AFHALEN EN GÉÉN VERZENDKOSTEN BIJ ORDERS BOVEN €1000

Je kunt je bestelling altijd afhalen bij onze showroom in Bodegraven. Wel even vooraf bellen, zodat we jou bestelling kunnen klaarzetten. Bij een orderbedrag vanaf €150 berekenen wij géén verzendkosten. In alle andere gevallen berekenen wij je de reguliere verzendkosten.

NAAR DE WEBSHOP
MONTAGESERVICE

De montage van een barbecue is niet altijd een Eenvoudige klus en dus niet voor iedereen te doen. Je kunt de bij ons gekochte barbecue door ons laten monteren. Voor €25,- zetten wij je barbecue volledig in elkaar en heb je nergens omkijken naar. Makkelijker kan toch niet!

NAAR DE WEBSHOP
ALGEMENE VOORWAARDEN THUISWINKEL WAARBORG

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel die met de Consumentenbond zijn vastgesteld onder auspiciën van de Sociaal Economische Raad (SER). Wij houden ons dus aan eerlijke en betrouwebare regels rond informatieplicht, privacy, herroepingsrecht, terugbetaling en geschillenbeslechting.

lees de algemene voorwaarden