VEELGESTELDE VRAGEN

Bij RAW basics krijgen we regelmatig vragen over betalen, verzenden en natuurlijk over onze producten.
Heb je een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!
STEL JE VRAAG
WAAR VIND IK JULLIE ALGEMENE VOORWAARDEN?

Wij hanteren de voorwaarden zoals die zijn vastgesteld door Thuiswinkel Waarborg. Je kunt deze hier bekijken.

ALGEMENE VOORWAARDEN
ZIJN DE GETOONDE PRIJZEN INCLUSIEF BTW?
Ja, wettelijk zijn wij verplicht de prijs inclusief BTW te tonen Op het besteloverzicht en in de orderbevestiging staat het bedrag exclusief BTW, het BTW-bedrag en het bedrag inclusief BTW.
HOE KAN IK BIJ JULLIE BETALEN?

Bij RAW basics kun je pinnen, met iDEAL, vooruitbetalen door middel van overboeking en contant betalen.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?
Doorgaans is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Wij streven er ernaar om de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je af te leveren en houden je daarvan op de hoogte.
KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?
Bij RAW basics kun je je bestelling ook zelf komen ophalen. Dit kan van woensdag tot en met
vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Wij verzoeken je wel vriendelijk om vooraf even contact met ons op te nemen zodat wij het artikel voor je klaar staat.
WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Boven een bedrag van €500,- berekenen wij geen verzendkosten. In alle andere gevallen brengen wij wel verzendkosten in rekening.

KAN IK PRODUCTEN RETOURNEREN?
Het kan voorkomen dat je na levering besluit het artikel toch niet te willen kopen. Je hebt dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen een of meerdere artikelen te retourneren. Voor het retourneren van goederen gelden enkele voorwaarden. Lees de retourprocedure goed door voordat je de artikelen terugstuurt.
IK VIND NIET WAT IK ZOEK?

Mocht je interesse hebben in een artikel dat niet in onze webwinkel te vinden is, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij gaan voor je op zoek naar het artikel of bieden je een vergelijkbaar artikel uit ons assortiment.

Doe productaanvraag
LEVEREN JULLIE OOK ZAKELIJK?

Ja, RAW basics levert aan particulieren en zakelijke klanten. Voor grote afnemers hanteren wij vaak speciale tarieven. Heb je een speciaal project? Vraag dan een offerte aan. Wij doen je dan een passend voorstel.

Vraag offerte aan
IK BEN NIET TEVREDEN, WAT KAN IK DOEN?
Uiteraard doen wij onze uiterste best om je tevreden te stellen. Mocht het een keer mis gaan en bent je niet tevreden over het product over onze service? Laat het ons direct weten via het klachtenformulier. Je klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.